BEDRIJVEN EN VRIENDEN MOUNTAINBIKE TEAM

Op Goede Vrijdag 7 april 2023 organiseren we een estafette wedstrijd voor bedrijven en vrienden teams. Bij deze estafette wedstrijd ligt de nadruk op gezelligheid en niet op maximaal presteren. Natuurlijk zal iedereen zijn best doen om met de grote beker naar huis te gaan. Het parcours is zo gemaakt dat iedereen mee kan doen en zonder moeilijke afdalingen zodat we allemaal weer veilig thuiskomen om Pasen te vieren.

Wat is de bedoeling:

Elk bedrijf schrijft een team in van minimaal twee en maximaal vier personen. Op het parcours waar ook de wedstrijd op gehouden wordt (zonder de hindernissen en wat ingekort) gaan jullie al team 75 minuten fietsen. Na elk rondje wordt er gewisseld van renner in de wisselzone. Wie na 75 minuten aan kop ligt ontvangt de grote wisselbokaal.

PROGRAMMA ZIET ER ALS VOLGT UIT:

17.45 uur

Ontvangst bij Outdoor Challenge Park, Bornsedijk 105, 7576 PG Oldenzaal
(Recreatiepark het Hulsbeek parkeerplaats P4) 

18.00 uur

Uitleg over de wedstrijd en uitdelen van de bidon met chip en de stuurborden per team

18.30 uur

Mogelijkheid om het parcours te verkennen

19.00 uur

Start van de estafette wedstrijd

20.15 uur

Finish

20.15 uur

Napraten en prijs uitreiking onder het genot van een hapje en een drankje

20.30 uur

Einde

We hebben drie soorten teams met een eigen uitslag

  1. Team bestaat uit alleen heren
  2. Team bestaat uit alleen maar dames
  3. Mixed team (bij 3 deelnemers minimaal 1 dame, bij 4 deelnemers minimaal 2 dames )

De kosten zijn € 150,00 per team van 2 tot 4 personen. Een gedeelte gaat naar de organisatie van het wedstrijdweekend om een mooie UCI wedstrijd te organiseren, een gedeelte gaat naar de jeugd afdeling van mountainbike vereniging Het Twentse Ros en een gedeelte gaat is bestemd voor de organisatie van deze estafette wedstrijd. Maarten Nijland en Tom Veelers zullen deze dag de microfoon vast houden om ons aan te moedigen en te inspireren.
Hopelijk doen er veel teams mee en hebben we een gezellige drukte in de wisselzone en op het parcours. Alles natuurlijk wel volgens de corona regels die er dan gelden.

Met sportieve groet,
mountainbike vereniging Het Twentse Ros